Fotópályázat 2020

Horváth Julianna


 Felpéc a természetben, melyben a meleg, vidám színek dominálnak, helyszín Felpéc határában egy szalmabálán, a pohárban pedig felpéci szőlőből készült bor látható. A csodás nyár esti naplementét segítségül hívtam.  

Burján Tünde


Adorján András


Dukkonné Dávid Ilona


Major Hanna Diána


Györkös Nóra


Rákli Levente


Dobos Tibor


Tóth Virág Olívia


Bödő András


Barabás Renáta


Felpéci Baba-Mama Klub


A pályázat felhívása, hogy örökítsük meg, ami fontos számunkra a településen. A FELPÉCI BABA-MAMA KLUB résztvevői számára a "szemünk fényei" képviselik a legfontosabb értéket az életünkben, ezért arra gondoltak a klub tagjai, hogy az eddigi foglalkozások alatt készült fényképekből pályázunk a felhívásra.

Sebestyén Dóra


Felpéc a természetben címmel, szeretnék két fotómmal nevezni.Kint lakom Keszővölgyben és minden nap gyönyörködhetem a táj látványában. Ezt sikerült lencsevégre kapni egyik hűvösebb reggelen és egy melegebb estén.

Kassai Júlia


Andorkáné Jánosa Szandra Ez az a pár perc, amit a legjobban szeretek az otthonunkban. Többnyire eső után látható, mikor a lemenő nap a felhők alá ér és "világít a hegy". Pár perc az egész, de csodálatos. A szivárvány ezalkalommal csak ráadás volt.Kategóriáját tekintve szerintem bármelyikben megállja a helyét, mert Felpécnek hatalmas értéke az a csodálatos természet, amiben fekszik.