Településképi Arculati Kézikönyv és önkormányzati rendelettervezet a településkép védelméről - a TAK és TKR elfogadásának folyamata

Az elfogadott Településképi Arculati Kézikönyv és  

az elfogadott településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet a honlap főoldalán az "ÖNKORMÁNYZAT" menüpontban érhető el:

https://felpec-hu.cms.webnode.hu/telepuleskep-vedelmerol-szolo-onkormanyzati-rendelet-es-telepuleskepi-arculati-kezikonyv-kozzetetele/ !

Itt a továbbiakban csupán e dokumentumok elkészítésének folyamatát mutatjuk be.


Felpéc Község Önkormányzatának rendelettervezete a településkép védelméről 

Tisztelt Felpéci Polgárok!

A következő, "LETÖLTÉS Felpé...klet.pdf" nevű elektronikus dokumentum a településkép védelméről szóló rendelettervezetet és mellékleteit tartalmazza. A rendelettervezet függelékei a "LETÖLTÉS Felpé...elék.pdf" nevű fájlban tekinthetők meg.

Kérjük, hogy mindezekkel kapcsolatos esetleges észrevételüket, véleményüket 2018. február 27-ig szíveskedjenek elektronikus úton a polhivfelpec@gmail.com címre, postai úton vagy személyesen az Önkormányzat székhelyére (9122 Felpéc, Dózsa u. 9.) eljuttatni.

Felpéc, 2018. február 19.

Felpéc Község Önkormányzata


Felpéc Község Településképi Arculati Kézikönyve (TAK)

Tisztelt Felpéci Polgárok!

A fenti, "LETÖLTÉS TAK F..." névkezdetű elektronikus dokumentum Felpéc Község Települési Arculati Kézikönyvét tartalmazza.

Kérjük, hogy az azzal kapcsolatos esetleges észrevételüket, véleményüket 2018. január 8-ig szíveskedjenek elektronikus úton a polhivfelpec@gmail.com címre, postai úton vagy személyesen az Önkormányzat székhelyére (9122 Felpéc, Dózsa u. 9.) eljuttatni.

Boldog Új Esztendőt!

Felpéc Község Önkormányzata

I